A Bioconnect Kids további hatóanyagai

Bio meggy: magas A és B-vitamin, kálium, magnézium és vas tartalmú gyümölcs. Kiemelkedő az antibakteriális hatása, valamint nagyban támogatja az immunműködést. A bogyós gyümölcsökhöz hasonlóan kimagasló mennyiségben tartalmaz flavonoidokat így antioxidáns hatással rendelkezik. Említésre méltó még vértisztító hatása, segít javítani a vérkeringést, használják az alacsony és magas vérnyomás kezelésére, illetve veseműködés serkentésére.

Bioconnect Kids béta-glükán tartalmú koncentrátum gyerekeknek

Vörös szőlő: magnézium, folsav, vas és B-vitamin forrása, regeneráló hatású antioxidáns, és béltisztító. Javítja az érrendszer állapotát. A vörös szőlőben nagy mennyiségű szőlőcukor található, amely serkenti az agyműködést.

Cékla: A Bioconnect Kids jóformán 30%-át teszi ki. Számos vitamin (C, B1, B2, B6) és ásványi anyag (vas, cink, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) található meg benne. A céklában rengeteg vas található, amely elengedhetetlen a gyermekek számára. A vas hiánya befolyásolja a szellemi fejlődést, viselkedési zavarokat okozhat és állhat későbbi rossz iskolai teljesítmény hátterében is. A cékla  Javítja az általános egészségi állapotot, és erősíti az immunrendszert.

Bioconnect Kids béta-glükán tartalmú koncentrátum gyerekeknek

Csicsóka: az immunműködést támogatja, illetve a bélflórát helyreállító összetevőkkel rendelkezik. Bővelkedik káliumban, kálciumban, magnéziumban, foszforban valamint nyomelemekben (vas, mangán, cink, króm, szilícium) gazdag. A, B1, B2, B3 vitaminokat, valamint esszenciális aminosavakat egyaránt tartalmaz. Legfőbb hatóanyaga az inulin, amely elősegíti a kalcium és magnézium beépülését.

Napi 1-2 kávéskanál elfogyasztása javasolt. A 210 g-os kiszerelés 1 havi adagnak felel meg.