A Bioconnect Kids Yestimun béta-glükán tartalma

Bioconnect Kids béta-glükán tartalmú koncentrátum gyerekeknek
A Bioconnect Kids készítményben található yestimun béta-glükán napi bevitele elősegíti az immunrendszer működését, természetesen járul hozzá a megfelelő immunválaszokhoz. Hozzájárul a felsőlégúti rendszer egészségének megőrzéséhez. Természetes módon aktiválja, és folyamatosan aktívan tartja gyermeke szervezetének elsődleges védelmi vonalát, amelyre a modern kor étkezési szokásai mellett nem igen található reálisan elérhető alternatíva. Folyamatos szedése állandó és hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel szemben.

A Bioconnect Kids béta-glükán tartalma

A Bioconnect Kids készítményben található béta-glükán egy természetes anyag, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából nyernek ki. Ez a kivételes összetevő aktiválja a gyermek elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert. Folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben. Napi bevitele elősegíti az immunrendszer működését.

Bioconnect Kids béta-glükán tartalmú koncentrátum gyerekeknek

A gyermekek immunrendszerét (közösségbe kerüléskor különösen) folyamatosan kórokozók, baktériumok, vírusok, paraziták ostromozzák. A szerzett immunrendszer a születés után csak fokozatosan, hosszú évek alatt alakul ki.  A védőoltásokon és különböző fertőzéseken keresztül csak lassan tanulja meg a szervezet felismerni az egyes kórokozókat, hogy aztán ugyanazokra legközelebb megfelelően reagálni tudjon.

A béta-glükán hiánya immunrendszerünket gyengébbé és kiegyensúlyozatlanabbá teszi, ezért ezt a hiányt pótolni kell. Nélküle a veleszületett, ősi immunrendszer sokkal kevésbé aktív, ami miatt nem képes semlegesíteni az új és váratlan fenyegetéseket.